Fuktkontroll med ett hållbart resultat

Kriztal® garanterar ett slut på stigande fukt

Lider du av mögel och fukt på dina väggar? Då lider du av stigande fukt. Du måste definitivt göra något åt det här. Detta påverkar inte bara glädjen av att bo, utan ett fuktigt hus har ett start inflytande på dess invånares hälsa. Särskilt personer med lungproblem som astma och bronkit. Effektiv fuktkontroll med Kriztal® löser definitivt detta problem för dig.

Hur stoppar vi stigande fukt ?

Orsaken till stigande fukt finns nästan alltid i kryp utrymmet. För hållbar och effektiv fuktkontroll, måste vi ta itu med grunden under golvbjälkarna. Vi gör detta genom att rengöra grunden och behandla med Kriztal® 1. Efter behandling med Kriztal® kommer du inte längre att drabbas av stigande fukt. Vår  certifierade kollegor inspekterar också balkhuvuden och ersätter dem vid behöv med nya bitstycken. Vi kommer också att göra mätningar avseende önskad ventilation i kryp utrymmet. Om det verkar som om detta är otillräckligt, installerar vi extra ventilation. Om arbetet under golvet är avslutat kommer vi att reparera väggarna ovanför golvet. Vi applicerar också ett lager upp till en höjd 1,00 m 1 mot omgivande fukt. På grund av denna behandling stoppas orsaken till stigande fukt permanent. Du får också en 30-arig garanti för drift av Kriztal®.

Hållbart fuktkontroll av fuktinträngning på väggar med kriztal®

Vi kan känna igen fuktgenomträngning vid väggarna genom att skala väggfärg , trasig gips, golvbalk huvuden som är våta och ruttna. Saltutsläpp indikerar också ett överskott av fukt i väggar. Inträngning av fukt i murade väggar sker i källare. Fuktiga och våta väggar orsaka en hel del värmeförluster och ger en obehaglig och ohälsosam inomhusklimat. Våra människor har kompetens att återställa väggar och göra dem hållbar vattentätt igen med Kriztal®. Det inkluderar betongväggar av källare och garage.

Kriztal® 2000-talets miljövänliga fuktkontroll

Lider du av fuktproblem? Välj för Kriztal®, då väljer du den högprofilerade och miljövänliga fuktkontrollen från 2000-talet. Våra certifierade företag garanteras ett slut på dina fuktproblem. För mer information eller ett möte på plats kolla på sektionen kontakt