Vattentäta källaren

Göra källare eller källare tätskiktTack vare metoden som utvecklats av oss själva kan vi med hjälp av Kriztal® produkter göra varje källare helt och permanent vattentät. Du kommer att få en 30 års garanti på en hållbar användning av Kriztal®. Vi känner olika former av vattentätning. Vid vattentätning blir väggarna och golven gjorda riktigt vattentät. Fuktproblemet i källaren avhjälps garanterad.


Tack vare Kriztal® kan vi förvandla din källare med fuktproblem till ett torrt utrymme. En källare med fuktproblem har inget värde. Tack vare vår kompetens och Kriztal® produkter förvandla vi din källare till ett torrt rum där du kan koppla av.


Möjliga orsaker till en läckande källare

En källarläcka kan uppstå på grund av att byggnaden sjunker, tyngre trafik eller förändrad grundvatten nivå. Till exempel kan en reducerad vattennivå få källarens mottryck att falla, vilket kan leda till att det faller och spricker. För hög vattennivå kan orsaka vatten på platser där det inte kom tidigare. Detta kan också ske med en hög grundvattennivå eller förändringar. En läckande källare kan också bero på källarens ålder eller konstruktionsfel. I alla situationer gäller, att man måste först ställa korrekta diagnos om orsaken till fuktproblem i källaren. Först då källaren kan tätas ordentligt.