Injicera väggar inte längre den enda lösningen

Kriztal® gör ett hållbar slut på symptom

Fler och fler byggrelaterade företag upptäcker den unika effekten av Kriztal® som en hållbar lösning för läckande och fuktiga väggar och golv . Företag som har använt Kriztal® en gång och upplevt det fortsätter att använda Kriztal® en massa. Med tanke på den långvariga effekten av Kriztal® väljer man inte längre den gamla metoden att injicera väggar . Eftersom många företag ännu inte har erfarenhet av Kriztal® listar vi  båda metoderna för dig nedan.

Injicera väggar

När en eller flera sprickor i en vägg eller källare upptäcks, injicerar dessa väggar med ett 2 – komponent syntetiskt harts. Fram till nyligen var detta en metod som fungerade under ett begränsat år. Håll borras i väggarna för att applicera detta syntetiska harts. Injektionsnipplar finns i dessa hål för att applicera 2-komponents syntetiska harts under högt tryck. När det syntetiska hartset aplliceras är sprickan vattentätt. Det syntetiska hartset fungera en gång. Delvis av detta skäl erbjuds vanligtvis en 10-års garanti på injicerade väggar. Denna gamla metod för symptomlindring är känd för många människor.

Kriztal® Metoden

Kriztal® har utvecklats för att vattentäta väggar och täta sprickor. Den första skillnaden är att injicera väggar hör till det förflutna. Dessutom är Kriztal® en miljövänligt lösning för tätning av sprickor i väggar, som är under vattentryck i källarväggar eller parkeringsgarage. Med Kriztal® förseglas alla sprickor på en dag på ett miljövänligt sätt och de läcker aldrig igen! Desutom får du en garanti på inte mindre än 30 år för drift av alla våra Kriztal®-produkter. Sprickor i väggar, tätade med Kriztal® kan färdigställas eller målas som resten av väggen.

Kristal® den hållbara lösningen för sprickor och läckage av betong

Våra certifierade företag kommer att sätta stop för fuktproblem i händelse av sprickor, betong rötning och läckor utan att spruta in väggar . För mer information eller ett möte på plats se sektionen kontakt