En läckande källare kan återställas på ett hållbart sätt

30 års garanti för en hållbar drift av Kriztal®

Många hus och byggnader i vår vattenrika land lider av en läckande källare. Och det ger inte bara den nödvändiga irritation, eftersom en källare som läcker kan inte användas som utrymmet och värdet reduceras för en byggnad. En läckande källare är också ohälsosam för människor som bor eller arbetar huset. Detta allvarliga fuktproblem kan lösas permanent i dag sedan introduktionen av Kriztal® lösas permanent. I överskådlig framtid kan du låta din läckande källare genomgå en fullständig metamorfos och förvandla den till ett lyxigt källare, kontor, mangrotta, musikrum eller gym.


Orsaker till den läckande källaren

Många tror att en fuktig källare eller läckan är nästan alltid orsakas av grundvattennivå. Det är en missuppfattning. Specialisterna av de företag som  är certifierade av Kriztal® konfronteras regelbundet med allvarliga konstruktionsfel inom tätning av golv- och källarväggar och innertak av källaren. Men också saker som dåliga kvaliteten av puts, ventilation, förändringar i den närmaste omgivningen på grund av byggarbeten och kvalitet av material som används i en källare ger fuktproblem och en läckande källare.

Kriztal® erbjuder en hållbar och permanent lösning för en läckande källare

Funderar du, precis som många husägare och kontor, att göra din läckande källare till ett funktionellt torrt utrymme? Vänligen kontakta oss för ett utforskande möte eller gratis offert. Till skillnad från många andra företag löser vi med Kriztal® orsaken till fuktproblemet i källaren på hållbart sätt. Du kommer att få en skriftlig garanti på 30 år om drift av Kriztal®.

Ring för mer information om hur du löser en läckande källare telefon 0730867416 eller skicka ett e-mail till kontakt