Vatten i källaren kräver din uppmärksamhet

Signal att det finns ett allvarligt fuktproblem i källaren

Om det finns vatten i källaren i ditt hem är det mer än önskvärt att du är uppmärksam på detta. Du måste förmodligen ta itu med fuktinträngning eller sprickor i källare golv eller väggar. Titta noga på detta, för när den här processen börjar accelererar den till följd av vattnet i källaren.

Vad kan vara konsekvenserna av vatten i källaren?

Ditt hem är byggt på grunden och källaren. När det finns vatten kvar i källaren hjälper det inte bara till att påskynda slitaget processen på väggarna och golvet i källaren. Detta gäller även grunden för ditt hem. Stigande fukt kan också skada stödbalkar i bottenvåningen. Boendemiljön inne i ditt hem kommer att försämras, eftersom vattnet i källaren är det perfekta basen för utveckling av svampar och skadedjur. Dessutom kommer ett allt mer dålig lukt från din källare. Kort sagt, din uppmärksamhet krävs.

Kriztal® erbjuder en hållbar lösning för vatten i källaren

Vill du aldrig konfronteras med vatten i källaren och överväger du att förvandla din källare till ett unikt funktionellt utrymme? Anlita sedan definitivt ett av de företag som certifierats av Kriztal®. Deras totala lösning säkerställer inte bara att din källare är och förblir permanent torr, utan ger dig möjligheten att skapa en unik plats som ger mervärde till din fastighet. Vad tycker du om din egen hemmabio, kontor, mangrotta, hobbyrum eller extra livsrum? Och kanske ännu viktigare är att livskvaliteten i ditt hem är optimalt.

Förvandla din läckande källare till ett unikt funktionellt torrt utrymme

Funderar du på, precis som många ägare av hus och kontor, att göra din läckande källare till ett funktionellt torrt utrymme? Kontakta oss för ett utforskande möte eller gratis offert. Till skillnad från många andra företag löser vi med Kriztal® orsaken till fuktproblemet i källaren på ett hållbart sätt. Du kommer att få en skriftlig garanti på 30 år för hållbar drift av Kriztal®.

Ring för mer information om hur du löser vatten i källaren telefon 0730867416 eller skicka ett e-mail till kontakt